SKREVET: 27.06.2012 / KLOKKEN: 14:50


 

Hei, i dag ble det ganske pent vær, litt vind og kalt, men det ble sol heldigvis !!

Mens jeg satt og skrev det lengre opp, fikk jeg akkorat hvite at mobilen min kan ikke ordnes : ( Men det gjør egentlig ingen ting, for jeg fikk en " ny " igår. Det er en lite brukt mobil som jeg likte veeeldig godt :) Så jeg skal prøve og begynne og legge ut bilder igjen!! Men det får bli når jeg har fått tatt noen bilder :)

Ja, i dag har jeg vært i byen og handlet med mamma. Så skal jeg bare chille til klokken 5-6 i kveld, for da skal jeg i stallen til veninna mi og hente en hest som vi skal kjøre til travbanen. Veninna mi skal trene hesten sin, og jeg er hjelperen hennes, så jeg må være med <3 Det er bare koselig det !

Her er jeg og beste Ahm <3

 

Vi to skal være venner for ALLTID ! elsker deg jm.

Heiaa, skulle bare si til deg Ahm, at du er den første jenta jeg torte og bli venn med etter at Regine måtte dra fra meg. Jeg er så glad for at du kom bort til meg og spurte om jeg ville være sammen med deg og Maia. Jeg husker alle minnene våre sammen, og flere skal det bli !! For jeg vil aldri miste deg !! Du og jeg litt sånn forever !! <3

 

 

Preeeikeees da <3

-Rachel-
SKREVET: 25.06.2012 / KLOKKEN: 14:54


 

Regine, du er den jenta jeg alltid kan stole på <3 Jeg skulle bare ønske du ikke måtte dra fra meg :( Du er en jente som jeg er veldig glad i, og jeg savner deg noe sykt..
Vi har vært venner siden første barnehagedag. Men da vi begynte på skolen ble vi bestevenner. Og det er jeg veldig glad for. Første skoledag i 6.klasse etter jul, måtte du dra fra meg..
Det er nå 2,5 år siden. Jeg savner deg veldig vennen <3 Du var, er og vil alltid være i mitt hjerte. Gleder meg så til du kommer hjem i sommer og kan være sammen med meg snuppa <3 Du betyr så mye for meg, det er så vanskelig her uten deg Regine. Du måtte først på barnehjem i sortland. Så dro du til forsterfamilie i Narvik. Og nå er du flyttet enda lengre bort, helt til ballangen :( Jeg vil bare at du skal flytte hjem nå. Du har vært lenge nokk borte. Jeg husker at every time jeg var hos deg lekte vi med Polly, var nede med det ødelagte huset, var hos bestemoren din eller var på fjellet bak huset ditt. Husker også at vi hele tiden plaget naboen din. Jeg vill bare ha de minnene tilbake !! Jeg er så sint på barneværnet, for at dem tok deg ifra meg! vi var bestevenner, og vi låvte hværandre og alltid stå sammen i tykkt og tynt! Selv om vi er mange timer fra hverandre, skal du hvite at jeg låver fortsatt og være her for deg. Men det er bare vanskeligere og vise at jeg er her, siden du ikke ser meg. Når jeg tenker på deg, tenker jeg bare på den herlige personene som er min bestevenn. Og alle minnene våre, og flere skal det bli nå når du kommer på ferie hitet <3 Jeg hvet dette er en lang tekst. Og mer vill jeg skrive. Men da bruker jeg nokk hele sommeren på og skrive. Og da får jeg ikke møtt deg ;s

Love you my girl <3

 

Preeeieees jm <3


SKREVET: 25.06.2012 / KLOKKEN: 11:51


 

Nå sitter jeg her og ser på tv. Jeg har nettopp stått opp. Jeg er veldig glad i dag, før det er mandag og sommerferie <3
Jeg er veldig trett akkorat nå.. Så jeg klarer ikke og koble på hjernen om hva jeg skal skrive. Ptss, det klarer jeg ikke utansett. Så hvist dere er snille så kunne dere ha gitt meg tips til hva jeg kan skrive om, og hva jeg skal ha bilder om. Jeg har jo ikke mobilen enda.. Så hvist dere gir tips, så begynner jeg med og gjøre det dere synes er best. Jeg har jo ikke stort og skrive om.. Sååå..

Jaja, i dag skal jeg kose meg. Er sliten etter igår.. Kaninungene lever enda <3 Og snart får den neste kaninen kaninunger <3 gleder meg sykt til alle kaninungene begynner og spreller rundt :D Men jeg er redd for og blande dem sammen, sånn at kaninungene ikke kommer til rett mor ;s Men det er enda lenge til.

Men jeg skal spise frokost og kose meg mere, tenkte og dra til byen og kjøpe yoghurtis <3 namnam

 

Google bilde :D

 

 

Preeeikeees folkens, husk gi tips og kommentar på bloggen min <3

 
SKREVET: 24.06.2012 / KLOKKEN: 22:20


Hallo, nå sitter jeg her og ser på søndagsfilm.  Jeg har vært i stallen idag, hele dagen. Først hadde vi stallmøte. Så hadde vi dugnad, etter dugnaden hadde vi grilling. Har vært veldig koselig <3 Når vi var ferdig med grillingen, ridde jeg på lang-tur til smørdalskammen. Nettopp kommet hjem. Koser meg veldig.

Mobilen min er enda ikke ordnet, så jeg fikk ikke tadd bilder på overnattingen. Ingen andre tok så mye bilder heller. Jeg synes dette var den beste overnattingen ever! Jeg synes det er mye bedre uten lærere, for hadde dem vært hær, så hadde vi måtte lagt oss tidlig, i tillegg til at vi ikke hadde kommet til å få lov til og gjøre sånn vi ville. Dette synes jeg vi skall gjøres mere !! Verdens beste klasse. Haha, var bare 6 stykker som lå der, men det var veldig koselig det også <3

 

Verdens søteste <3 Hører på han hver dag, men ikke NÅ ;s 

Men nå skal jeg se filmen ferdig <3

Preeeeikeeees <3
SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 16:32


 

Hvet dere hva ? jeg synes det er veldig barnslig/umodent at folk skriver sånne frekke kommentarer og sånt. Jeg lurer på hva som skjer med folk som ikke tør og snakke face2face! synes dere skal begynne og gjøre det !! :)

 

Haha, jeg er veldig irritert i dag :: menmen, gidder ikke bry meg, skal jo kose meg i dag, så gidder ikke og ta det så innpå meg da.. 
SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 16:05


 

Nå sitter jeg her med den jenta jeg har kjent siden hun ble født, nemlig min aller beste venn Henriette <3

Jeg er ferdig og pakke sakene mine, skal på overnatting nå klokken halv 6. Blir kjempe gøy og være med klassen <3 vi skal grille litt på kvelden også blir det bading og mer <3 har kjøpt med mye jeg skal ha med. Har ikke fikset mobilen enda så blir ikke bilder ;s kanskje jeg får en jente i klassen til og ta bilder og legge det på facebook, sånn at jeg kopierer dem hit <3 weeeh, har også fådt kaninunger på balckbeauty, hun fikk mange. Også får jeg snart kaninunger på snehvit <3 jippi <3 kommer bilde av dem når mobilen min kommer <3

Snakkes Nuubene mine <3 neida, gå ut og vær i finværet! <3

 

Preeeeikeees <3  
SKREVET: 21.06.2012 / KLOKKEN: 20:40


 

Skal ha om sminke og hår og sånt..

  Men... Mobilen min er fortsatt ødelagt,

såå jeg får ikke lakt ut verken video eller bilder av hår og sminker.

Sååå jeg får bare prøve og lege bilder av hår og sminke fra google.. .. .. . .. Er så sinnt !!!

Alle mascaraene mine:

 

Mine eyeliner:

 

 

Min dekkstift og pudder:

 

 

Ja, dette var mye av den sminken jeg mest bruker da. Ja, jeg har mer sminke, men gidder ikke og se gjennom all sminken for og finne dem jeg bruker.

 

Typisk meg-hårfrisyre:

 

  Veldig ofte meg dette... Skole frisyre..

Hjemme har jeg topp ;p

 

Populære hårfisyrer:

 "Skjerf " rundt hodet.

Småe bølger her og der.

 

Haha, mange lurer på hvorfor jeg har begynt og skrive preeeeikeeees ^^ det er siden jeg hørte det på reklamen, haha, jeg sier det hele tiden nå ;p nononoPreeeeikeeeees kanskje senere <3 weeeeh, sommerferie <3
SKREVET: 21.06.2012 / KLOKKEN: 15:41


Hei, jeg er så lykkelig nå <3 Har fått sommerferie nå. Har nettopp farget håret, kommer ikke noe bilde nå for tiden, siden jeg har klart og få ødelagt mobilen min.. 

Jeg har også fått Justin Bieber CD, og der var det med en plakat !!

Believe CD'en <3

Er så lykkelig <3 Skal bli godt med ferie, håper mobilen min blir bra, sånn at jeg kan ta bilder i ferieeeeen <3

Preeeikeeees <3
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 16:27


Ja, jeg skal begynne og ha denne bloggen som sminke- og hår blogg.

Er mange som synes jeg bør ha det siden jeg har veldig langt hår og mye sminke.

Ja, jeg synes det var en god idee, siden jeg liker og holde på med det 
SKREVET: 01.06.2012 / KLOKKEN: 07:36


Nå har ikke jeg så mange bilder av meg og hobbyen min, så det får bare bli bilde av selve hobbyen

Her er jeg og Pia klar for og tømmerkjøre :) det er at man har lange " tau " og går et stykke bak hesten :))

Her laster jeg og camilla, kairon og fancy inn på hengeren..

Meg og Pia ;*

Kairon ;*

Meg og Tassen <3

Blackbeauty ;*

Snehvit ;*

Det var vell alle, hadde jo katt en gang i tiden.. Men den har gådd bort..

Snakkes ;*

€ Rachel €hits